SOLIDE SAMENWERKING

Betrouwbare partners in
de vastgoedmarkt

Met een combinatie van marktkennis, kennis van locaties en verstand van (lean) bouwen, is Heembouw één van de leidende partijen op de markt van bedrijfsruimten. Heembouw biedt haar klanten een integrale oplossing, waarbij een optimale locatie op de juiste plek het vertrekpunt is. Onze Gronddatabank biedt een actueel overzicht van beschikbare locaties. Met Heembouw Architecten binnen de gelederen, kunnen we een klant al snel laten zien hoe zijn wensen vertaald worden en hoe zijn nieuwe huisvesting eruit komt te zien.


Cushman & Wakefield is dagelijks bezig met de vastgoedmarkt van morgen. Of het nu om wonen, werken of winkelen gaat. We ontwikkelen innovatieve en rendabele strategiën voor zowel gebruikers als beleggers en ontwikkelaars. Onze specialisten begrijpen uw uitdagingen en spreken de taal van uw sector. Uw contactpersoon voor DC Bijsterhuizen is Guus Wolters.

SOLID PARTNERS

Huurinformatie & contact

Bent u geïnteresseerd in dit project? Neem dan contact op met Sander van Tuijl of Guus Wolters van Cushman en Wakefield. Zij beantwoorden graag uw vragen of maken – indien gewenst – een afspraak.

Huurprijs

Warehouse: € 52,50 per m² per jaar
Mezzanine: € 27,50 per m² per jaar
Kantoor: € 125,00 per m² per jaar
Parkeerplaats: € 250,- per plaats per jaar

De huurprijzen zullen worden vermeerderd met BTW en servicekosten.

Aanvaarding

In overleg

Disclaimer

Aan de verstrekte informatie in deze brochure (website) kunnen geen rechten worden ontleent. De verstrekte informatie is bedoeld om een correct beeld te schetsen van de geplande ontwikkeling en gebouw, zonder te pretenderen compleet te zijn. Het proces van ontwerp en bouwen is nog gaande en derhalve kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd. De verstrekte informatie is derhalve een uitnodiging aan de geadresseerde om in contact te treden en bindt geen der partijen, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk overeen is gekomen.

RENTAL INFORMATION

Now for rent: ready-made distribution center on prime location!

CONTACTFORMULIER / FORM

U wilt liever dat wij u op een latertijdstip contacten met betrekking tot dit project? Dat kan ook natuurlijk. Vul dan onderstaande formulier in. Geef duidelijk aan wanneer wij u telefonisch mogen contacten voor een nadere toelichting.

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.