UNIEKE LOCATIE

Locatie met optimale
logistieke verbindingen

DC Bijsterhuizen wordt gebouwd op een unieke kavel op Bedrijvenpark Bijsterhuizen, strategisch gelegen tussen Nijmegen en Wijchen. Vlakbij de A73 en als zichtlocatie aan de A326. Bijsterhuizen biedt optimale bereikbaarheid t.o.v. de Randstad, Antwerpen en bijvoorbeeld het Ruhrgebied. Door de ideale ligging tussen de Waal en de Maas is genoeg mogelijk als het gaat om binnenvaartverbindingen met Rotterdam en het Duitse achterland. De barge terminal Nijmegen ligt slechts op 10 km van de kavel. Ook de luchthavens van Schiphol en Eindhoven zijn strategisch haalbaar. Logisch dat grotere internationale spelers deze omgeving al hebben ontdekt!

UNIQUE LOCATION
Distributiecentrum Bijsterhuizen | DC Bijsterhuizen | Nijmegen en Wijchen
Distributiecentrum Bijsterhuizen | DC Bijsterhuizen | Nijmegen en Wijchen

Optimaal openbaar vervoer

DC Bijsterhuizen is per snelweg uitstekend bereikbaar: direct gelegen aan de A73 en A326 en 5 km tot knooppunt Ewijk/A50 ligt het industriegebied centraal bij Nijmegen.

Maar ook voor reizen met openbaar vervoer ligt de kavel gunstig. Op industriegebied Bijsterhuizen bevinden zich diverse bushaltes en op korte afstand naar NS-stations Nijmegen-Dukenburg (1,5 km) of Wijchen (3,4 km) met regelmatige verbindingen van Nijmegen naar Amsterdam, Rotterdam, Düsseldorf en Brussel. Ideaal voor collega’s die zijn aangewezen op het openbaar vervoer.

PUBLIC TRANSPORT

Nu te huur: kant-en-klaar distributiecentrum op toplocatie!